glam home style

RÓLAM

Szia, Dobos Timi vagyok, home stager, ingatlan értékesítő, a  Glam Home Style alapítója, a Magyar Home Staging Egyesület tagja.

2022 év Home Stagere díj nyertese.

Hogyan indult a Glam home style?

Az üres ingatlanunk sikertelen értékesítése után kezdtem el érdeklődni a Home Staging iránt.

Bár a lakás felújított volt és sokaknak tetszett, vételi ajánlatot mégsem kaptunk. Ekkor megbíztam egy Home Staging ügynökséget az ingatlanunk felkészítésével. Az eredmény lenyűgöző lett: rövid idő alatt elkelt a lakás, magasabb áron mint ahogy korábban hirdettük üresen. 

Ez motivált arra hogy elkezdjek Home Staging képzésekre járni. Az itt tanultak közel álltak hozzám. A design és a styling mindig is fontos szerepet játszott az életemben, és hamar bele szerettem a Home Staging művészetébe. Megalapítottam a Glam Home Stlye Kft.-t és most már hivatásszerűen űzöm ezt a szakmát, és igyekszem az ingatlanokat úgy felkészíteni, hogy azok egyedi stílusukkal és vonzó megjelenésükkel vonzzák a vevőket.

A divatszakmában szerzett értékesítési, illetve stílustanácsadói tapasztalatomat sikeresen tudom alkalmazni a lakások felkészítésénél, és értékesítésénél. Munkáim során igyekszem mindig a vevőt helyezni a középpontba, hogy egy olyan ingatlanba sétálhasson be, amiből már nem akar többé máshova hazamenni.

A felkészítések alkalmával rengeteg tapasztalatot szereztem, így téged is végigkísérlek az ingatlaneladás útján, amennyiben te is szeretnéd a lehető legmagasabb áron eladni ingatlanodat!

Ha látod a home staging -ben rejlő hatalmas lehetőséget, hajlandó vagy némi pénzt és időt szánni a siker érdekében, akkor keress bizalommal!

Nyugodtan vedd fel velem a kapcsolatot akkor is, ha még bizonytalan vagy, esetleg kérdéseid lennének a munkámmal kapcsolatban!

Dobos Timea

Interjúk, cikkek

A weboldalon cookie-kat ("sütiket") használunk, hogy a legjobb felhasználói élményt nyújthassuk látogatóinknak. View more
Efogadom

Kapcsolatfelvétel